Overnachten

Het Scandinavisch dorp beschikt over 17 blokhutten, waarvan 10 standaard blokhutten, 5 extra blokhutten, 1 bruidshut en een Finse sauna. Centraal op  het terein bevind zich een overkapping/bqq plaats, met picknicktafel, waar u bij slecht weer heerlijk buiten kunt vertoeven, met het Paterswoldse meer op de achtergrond. Een mooie locatie om uw vakantie te vieren, natuurgebieden op loopafstand en de bruisende stad Groningen op 5 kilometer afstand. U kunt uw verblijf aanvullen met onze arrangementen.

Blokhut - standaard

Rondom de overkapping/bbq plaats, staan de 10 blokhutten van het standaard type. Deze gezellige typisch Finse hutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Zowel in de zomer als in de winter kun je hier terecht voor een heerlijke originele overnachting. De blokhutten hebben elk een eigen veranda, waar je in de zomer heerlijk van de zon kunt genieten. De gaskachel zorgt in de winter voor een behaaglijke warmte.

De inrichting is gezellig en knus met eethoek, zitbank en keukenblok waar je zelf een maaltijd kunt bereiden. Tevens bevindt zich in de blokhutten een moderne douche en toillet. In de hutten bevinden zich twee slaapnissen, met elk een tweepersoonsbed.

De huurprijzen van de blokhutten zijn per persoon per nacht*

 

Bij bezetting van:    Prijs  
     
4 volwassenen € 18,50 Alle genoemde prijzen zijn exclusief
3 volwassenen € 21,00
Toeristenbelasting €1,10 p.p.p.n
2 volwassenen € 24,50 Borgsom €50,- per blokhut
1 volwassene € 37,50
kinderen < 10 jaar
  € 7,50

Blokhut - extra

In een rij langs een houtwal staan 5 blokhutten van het type extra. Deze typisch Finse hutten zijn net als het standaardtype geschikt voor maximaal 4 personen, maar ruimer opgezet.

Vanaf de ruime veranda kun je de zeilboten op het paterswoldsemeer voorbij zien zeilen. De open gashaard, zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een knusse sfeer in de hut. Ook in de extra hutten bevindt zich ook een eethoek, zitbank met luie stoel, tv en keukenblok met magnetron optimaal ingericht voor een comfortabel verblijf.

 

De huurprijzen van de blokhutten zijn per persoon per nacht*

 

Bij bezetting van:    Prijs  
     
4 volwassenen € 22,50 Alle genoemde prijzen zijn exclusief
3 volwassenen € 26,50
Toeristenbelasting €1,10 p.p.p.n
2 volwassenen € 32,50 Borgsom €50,- per blokhut
1 volwassene € 50,00
kinderen < 10 jaar
  € 7,50


Romantisch blokhut

Één van onze blokhutten hebben wij speciaal ingericht voor een romantische overnachting.

De inrichting is een en al romatiek. Hartvormige kussens op het grote hemelbed en een in de vloer verzonken bubbelbad. Boven het bed hangt de romantiek…u vindt hier de tekst, kjaerlighet, wat liefde in het Noors betekent. Ook staat er een fles heerlijke prosecco voor u klaar.

Na een goede nachtrust komt u 's ochtends heerlijk ontbijten in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Paterswoldsemeer.

Verblijf:  € 125,- voor twee personen per nacht.

Wilt u uw partner nog meer in het zonnetje zetten zie hier onze uitgebreide romantisch arrangement.