Romantische overnachting


Één van onze blokhutten hebben wij speciaal ingericht voor een Romantische overnachting.
Binnen is het een en al romantiek, hartvormige kussens op het grote hemelbed en een in de vloer verzonken bubbelbad. Boven het bed hangt de romantiek….. u vindt hier de tekst, kjaerlighet, wat liefde in het Noors betekent. Ook staat er een fles heerlijke prosecco voor u klaar.

Na een goede nachtrust komt u 's ochtends heerlijk ontbijten in ons restaurant met prachtig uitzicht over het Paterswoldsemeer.

Dit arrangement kost € 125,- voor twee personen

 

Romantisch arrangement


Wanneer u dit wilt omtoveren tot een luxe uitstapje dan hebben wij iets heel speciaals voor u. Het Scandinavisch Dorp en restaurant het Elanderhus biedt u de mogelijkheid een heerlijk diner in ons restaurant te combineren met een overnachting in de Romantische Blokhut en gebruik van onze Finse sauna!

  • Bij aankomst wordt u ontvangen met een welkomstdrankje;
  • U hebt onze Finse Sauna 1 uur geheel privé tot uw beschikking;
  • Daarna kunt u gaan genieten van een overheerlijk 3-gangen diner. Bij aankomst op de eerste zaterdag van de maand, doet u mee aan ons uitgebreide Scandinavisch 4-gangenbuffet.
  • Twee drankjes per persoon zijn bij het arrangement inbegrepen;
  • Na het diner kunt u lekker nagenieten bij één van onze open haarden of trekt u zich terug in de bruidshut, waar de prosecco voor u klaar staat;
  • ‘s Ochtends wacht u een uitgebreid Noors ontbijt in het restaurant;

Dit arrangement kost € 195,- voor twee personen

Boek de Romantische Blokhut voor uw huwelijksnacht!


Tip: u kunt uw gehele huwelijksdag bij ons vieren. Het Scandinavisch Dorp is namelijk een officiële
trouwlocatie van de gemeente Tynaarlo! Vier uw feest samen met vrienden en familie, u kunt heerlijk blijven overnachten in een van de blokhutten en geniet de volgende ochtend van het ontbijt met prachtig uitzicht over het Paterswoldse meer!